FAQs

FAQs

Frequently Asked Questions

Žal ni enostavnega odgovora na to vprašanje. Vsaka kopalnica je namreč samostojen projekt, ki obsega različna dela. Včasih je potrebna menjava celotne vodovodne napeljave, spet drugič je dovolj zgolj menjava keramike in novo kopalniško pohištvo. Ob prvem ogledu in posvetu s stranko vedno ocenimo celoten obseg del in podamo preliminarno časovno in stroškovno oceno, ki jo v naslednjih dneh natančneje definiramo. Tako že vnaprej veste končni strošek in na koncu ni presenečenj.
Primarno pokrivamo osrednjeslovensko regijo, vendar pa naše ekipe z veseljem pomagajo tudi strankam v drugih koncih Slovenije. Brez težav se pripeljemo na vašo lokacijo, ne glede na to, od kod ste. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za ogled in posvet na vaši lokaciji!
Naša ekipa, ki se ponaša z leti izkušenj na različnih področjih, se lahko spopade s celotno prenovo stanovanja. Sicer smo specializirani za prenovo kopalnic ter keramičarska in suhomontažna dela, vendar sodelujemo tudi s podizvajalci, ki so strokovnjaki na drugih področjih. Tako naša ponudba vedno obsega celovit popis del, prav tako pa tudi končno ceno na ključ. Kontaktirajte nas za individualno ponudbo!