Izris kopalnice po ugodni ceni

Olajšajte si načrtovanje vaše nove kopalnice in se odločite za 3D izris kopalnice. Oglejte si ponudnike, ki vam brezplačno nudijo 3D izris kopalnic v kolikor pri njih naročite tudi obnovo. Lahko pa se odločite tudi samo za 3D izris, ki vam ga zaračunajo.

Želite, da vas povežemo z našimi ponudniki? Pridobite si njihovo ponudbo! Pošljite povpraševanje tako, da kliknete sem in izpolnite obrazec!

Pošljite povpraševanje zdaj!

Pošljite povpraševanje tako, da izpolnite spodnji obrazec!

Kaj pa to sploh pomeni –  3D izris?

3D izris kopalnic je storitev, ki se jo izdela s pomočjo računalniškega programa in ponuja celovito načrtovanje, rešitve in ogled končnega videza vaše nove kopalnice. Možna je animacija sprehoda skozi prostor in več vrst izpisov. Izpišejo se lahko načrti in mere za instalacije, pregradne zidove in vgradno opremo. Izberete lahko tudi kopalniško opremo in ploščice, tako, da izris kopalnice odraža dejansko stanje.

Ni pomembno ali ste se lotili prenove stare kopalnice ali pa kopalnico opremljate prvič. Naši ponudniki se bodo potrudili, da ugodijo vašim željam in vas seznanijo s tehničnimi in prostorskimi možnostmi. Izris kopalnice omogoča, da vas bodo lahko vodili čez celoten projekt in opozorili na morebitne napake ali dodatne možnosti, ki bodo izboljšale funkcionalnost vaše nove kopalnice.

Zakaj pa naj bi se odločil za 3D izris nove kopalnice?

Prednosti računalniških 3D animacij in izrisov so naslednje:

  • realna 3D animacija vaše nove kopalnice,
  • kombiniranje različne keramike in dekorjev za pridobitev boljše vizualne predstave o različnih možnosti postavitve izbranih elementov,
  • izris kopalnice omogoča preučitev različnih postavitev kopalniških elementov za optimalno izkoriščenost prostora, kar je še posebej koristno pri majhnih kopalnicah,
  • pridobitev podrobnega načrtaprostora z vsemi potrebnimi merami za izvedbo,
  • enostavnejša odločitev.

Kaj vse potrebujem za dober 3D izris kopalnice?

Prinesite tloris in vaše točne mere kopalnice. Ne pozabite označiti obstoječih instalacij, pozicij vrat in oken. Ravno tako označite dodatne nove in stare zidove, zidne niše, pregradne stene.

Upoštevajte končno višino tlakov in končno višino stropa. V mansardni kopalnici izmerite najnižjo točko (kolenčni zid). Če je strop v mansardi zaključen, izmerite do kod sega poševni del strehe. Za začetek bomo imeli nekaj opornih točk in mer.

Nič hudega če boste na katero od posebnosti ali mer pozabili. Prijazno vas bomo opomnili na manjkajoči podatek.

Ali se lahko 3D izrisa kopalnice lotim kar sam?

Seveda. Ni vam treba biti strokovnjak ali programer, da bi ustvarili računalniški 3D izris kopalnice. Za vas smo izbrali najboljšo brezplačno programsko opremo:

  • 3D spacer in Bathroom Planner: omogočata online izris kopalnic,
  • Blender: 3D, brezplačno si prenesete programček, ki ga namestite na svoj računalnik,
  • WebPlanner-innoPlus: 3D, brezplačen online za kopalnice. Zahteva se Adobe Flash Player vmesnik.

Pošljite povpraševanje zdaj!