O podjetju

O podjetju

NA NAS LAHKO RAČUNATE

Privoščite si novo kopalnico.

Kopalnica je pogosto najmanj cenjen prostor v vašem domu. V podjetju Iziklik d.o.o. poskrbimo, da kopalnica postane vaš najljubši prostor za sprostitev.

Naša ekipa ima skupno več kot 25 let izkušenj, za nami pa je že več kot 150 uspešnih prenov. Naš glavni cilj je zadovoljna stranka, ki ji prenovljena kopalnica prinaša umirjen prostor za sprostitev po napornem dnevu.

Ne glede na to, kakšen je vaš osebni okus, kakšne so vaše želje in potrebe z vidika funkcionalnosti ter kakšen je vaš življenjski slog - naša ekipa vam svetuje tako z vidika keramike in drugih talnih ter stenskih oblog, izbire ter postavitve pohištva, pomagamo pa vam tudi pri oblikovanju kopalnice glede na preostale sobe v vašem domu.

V podjetju Iziklik d.o.o. poskrbimo za demontažo in odstranitev obstoječe kopalnice (keramika, kopalniško pohištvo, armature, napeljave itd.) in začnemo znova. Ničesar ne prepuščamo naključju in se ne zanašamo na druge.

Pri nas vedno dobite celovito storitev - analiza obstoječega stanja, analiza vaših želja in potreb, oblikovanje končne zasnove kopalnice, odstranitev vseh napeljav, talnih ter stenskih oblog, pohištva in drugih elementov, nato pa začnemo od začetka. Poskrbimo za celotno elektro in vodovodno napeljavo, svetujemo glede izbire primernega kopalniškega pohištva ter keramike, položimo talno in stensko keramiko ter poskrbimo za umestitev kupljenega kopalniškega pohištva. Dovolite nam, da vam vašo novo kopalnico prikažemo v povsem novi luči.