Pohištvo

Pohištvo po meri

Opremljanje vašega doma je prišlo do te točke, da ste začeli razmišljati o nakupu pohištva. To bo namreč prostorom vdahnilo življenje in izpopolnilo celoten izgled, da bo vaše stanovanje videti tako, kot ste si vedno želeli. Res pa je, da je velikokrat težko najti tisto pravo, točno tisto, kar smo si zamislili. Najpogosteje se zgodi, da s pohištvom, kupljenim v trgovini, izkoristek vaših prostorov ni najboljši. Zato je takrat idealna rešitev pohištvo po meri. Tako se lahko odločate med neskončno izbiro materialov, stilov in velikosti.

Kuhinjsko pohištvo po meri

Kuhinja je tisti prostor, kjer ljudje zagotovo preživimo zelo veliko časa. Zato je ključnega pomena, da se v njej karseda dobro počutimo, prostor in pohištvo v njem pa nam morata zagotavljati funkcionalnost in estetsko dodelanost. Kuhinja, izdelana po meri, omogoča popolno prilagojenost prostoru, izkoristek prostora je maksimalen, stil pa bo vam pisan na kožo, ne glede na to, kakšen okus imate. S pomočjo naših nasvetov, inovativnih idej in z uporabo kvalitetnih materialov ter z upoštevanjem vaših želja in zahtev boste imeli popoln prostor za ustvarjanje jedi.

Dnevne sobe za popolno počutje

V dnevni sobi je prostor za druženje, pogovor, poležavanje, gledanje televizije, sprejemanje obiskov, … Dovolj razlogov, zakaj si v tem prostoru želimo čim bolj prijeten, sproščujoč in domačen ambient. Poleg udobne sedežne garniture veliko vlogo igra pohištvo po meri, ki ga v dnevni prostor umestimo. Nanj namestimo televizijo, radio, zložimo knjige, postavimo okvirje s slikami ali pa shranimo družinske albume in ostale spomine. Še posebej zahteven je izbor idealne klubske mizice, ki bo dodala prostoru piko na i. Če je pohištveni del izdelan po meri, je to odličen način, da vse stvari umestite v prostor točno tako, kot si želite sami.

Morda imate veliko dnevno sobo in je še dovolj prostora za kotiček, namenjen pisarni? Po meri se lahko izdela odlična in funkcionalna pisarniška miza; s predalnikom, z dodatnimi policami, … Tako bo delovni prostor optimalno izkoriščen in vam bo omogočal maksimalno produktivnost in hkrati dobro počutje.

Pohištvo po meri

Spalnica za mirno vzdušje in praktično shranjevanje

Nikjer ni toliko možnosti za pohištvo po meri, s katerim izkoristimo različno velike prostore, kot ravno v spalnicah. Tam si želimo zagotoviti intimno, mirno in prijetno vzdušje, hkrati pa je prostor najpogosteje namenjen shranjevanju naših oblačil in morebitnih drugih predmetov. Z različnimi materiali, barvnimi kombinacijami, postavitvami in vzorci je mogoče doseči oboje. Manjši prostori so poseben izziv, saj obstaja mnogo načinov, s katerimi lahko zaradi izdelave po meri izkoristimo drugače neporabljen prostor. Posteljni okvir je lahko hkrati namenjen predalnikom, klasične in vgradne omare pa lahko umestimo v še tako majhen kotiček. Idej je ogromno, le zaupajte jih nam, mi pa bomo poskrbeli za uresničitev.

Kopalniško pohištvo po meri

V kopalnici je pomembno zagotoviti ustrezen prostor za shranjevanje in obenem doseči podobo popolnega ambienta. Za pohištvo se uporablja še posebej kvalitetne in proti vlagi odporne materiale, ki morajo biti enostavni za čiščenje. Material mora biti tudi skladen z drugimi elementi v prostoru, da dosežete čudovit celoten izgled vaše kopalnice.

Vse na enem mestu

V podjetju Markelj (https://www.markelj.com/) vam bodo pomagali realizirati vaše ideje in sanje, ne glede na to, ali potrebujete urejanje celotnega prostora ali pa le posameznih kotičkov. Za vas izdelujemo tudi ostalo pohištvo po meri, kot so stopnice, vrata, ograje, stole in podobno, s čimer bo vaš dom dobil edinstveno noto, kot jo lahko doživite le v lastnem domu. Če v svojo odločitev še dvomite, vam lahko pomagamo z idejnim 3D izrisom, ki vam bo v veliko pomoč pri lažji predstavi. Na domu vam svetujemo o najbolj optimalnem izboru, brezplačno izvedemo meritve in se z vami dogovorimo o vaših idejah, predlogih in ponudimo najboljše možne rešitve. Tako boste lahko mirni in prepričani v to, da bo vaš dom kmalu idealen in ustvarjen po vaših željah, po vaši meri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja