Vhodna vrata Pirnar

Vhodna vrata so prehod od zunanjosti k notranjosti in so zagotovo prvi stik, ki ga imajo naši obiskovalci z našim objektom (hišo, poslovno zgradbo ali stanovanjem). Na voljo imamo seveda vrata najrazličnejših modelov, oblik, barv in površin. Na trgu je ogromno izbire in velikokrat se moramo vprašati tudi, kakšen material je najbolj primeren za naš objekt.

Ponekod so tako bolj primerna lesena vhodna vrata, spet drugje pa aluminijasta. Veliko je odvisno tudi od tega, kakšen tip osebnosti smo in kaj nam je bolj všeč. Preden si torej izberemo najprimernejši material vhodnih vrat za našo hišo, dobro razmislimo o naših željah in viziji. Zato si najprej izberimo obliko vhodnih vrat, šele nato se posvetimo materialu. In če še ne veste točno, kateri material izbrati, boste tokrat našli nekaj namigov o tem, zakaj izbrati aluminijasta vrata, ki jih proizvaja tudi podjetje Pirnar, ki je vodilni evropski inovator na področju vhodov.

vhodna vrata

Aluminij je material prihodnosti

Aluminij je zagotovo material prihodnosti, saj ima dolgo življenjsko dobo, ne potrebuje nobenega dodatnega vzdrževanja in dobro vpliva na energetsko učinkovitost stavbe. Klimatske razmere, tudi tiste ekstremne, nanj ne vplivajo, v času uporabe se njegove lastnosti ne spreminjajo, nima negativnih oz. škodljivih vplivov v zaprtih prostorih, enak videz ohranja skozi leta. Aluminij je odporen proti vodi, koroziji in UV-žarkom, ne rjavi, ne spreminja svoje barve in strukture, pa tudi naravnih škodljivcev nima. V okolju naravno oksidira, a ta plast mu izboljša trdoto površine. Je edina kovina, ki tudi po zaščiti površine ohrani svojo naravno barvo. Njegova proizvodnja je sicer potratna, a gre za trajen material, ki je tudi okolju prijazen, saj ga lahko večno recikliramo, ob tem pa ne izgubi svojih lastnosti. Ravno zato je tudi odkupna cena odpadnega aluminija visoka. Zaradi vseh teh pozitivnih lastnosti aluminija so torej takšna vhodna vrata definitivno prava izbira za vsak dom.

Vhodna vrata za vsak dom

Če se odločimo za nova vrata, je pametno, da so skladna z arhitekturnim stilom stavbe ter da so iz istega materiala kot ostalo stavbno pohištvo. Ujemajo naj se z barvo in stilom naše fasade. Aluminijasta vrata imajo navadno tudi toplotno in zvočno izolacijo, pomembno je, da izberemo taka, ki imajo zadostno debelino, pomembno vlogo pa igrajo tudi tesnila, ki so običajno dvojna ali trojna. Z njimi si torej zagotovimo trajnost, varnost ter zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi (mrazom, vetrom, snegom, vročino itd). Primerna so za vse, ki cenijo edinstvenost in sodobnost svojega vhoda.

Zakaj izbrati Pirnarjeva vhodna vrata?

Vhodi Pirnar so zagotovo vhodi, ki vsakič vzbudijo občudovanje. V preteklih letih je podjetju uspelo narediti najbolje izolirana aluminijasta vhodna vrata na svetu ter v serijski proizvodnji uresničiti množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejema nagrade. 3D vratno krilo, novi načini lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopni ročaji z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod in posebne, nove obdelave površine so le nekatere izmed lastnosti, ki odlikujejo vrata podjetja Pirnar. Na voljo je tudi več različnih kolekcij vhodnih vrat, in sicer so na voljo sledeče: OneTouch, Pure, Multilevel, Classico in Premium.

Vsaka izmed kolekcij je zasnovana tako, da nikogar ne pusti ravnodušnega. Ogromen poudarek je na estetiki, saj so ta vhodna vrata izjemno elegantna in prestižna. Možno je izbirati med tradicionalnimi in sodobnimi oziroma modernimi vhodnimi vrati, različnih barv in oblik ter vrhunske kakovosti. Če imate radi tradicionalen videz vrat, se boste najverjetneje odločili za kolekcijo Classico, če pa imate rajši sodobnejši stil, potem vam bodo zagotovo bolje odgovarjale kolekcije Pure, Multilevel in Premium.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja